RegionNews розповідав, що дівчинка, яку побили на стадіону однієї зі шкіл у Шевченківському районі міста, зараз лікується. Пацієнтці вже зробили одну операцію у дитячій лікарні м. Запоріжжя. У соціальних мережах адвокатка оприлюднила інформацію, що потрібна ще одна.

Адвокатка потерпілої сторони Оксана Швець-Хомутова на своїй сторінці в Інстаграм оприлюднила переписку ймовірно з матір’ю постраждалої дівчини. З написаного можна зробити висновок, що Євгенії Корніченко (постраждалій) зробили операції в місцевій дитячій лікарні. Все пройшло нормально. Однак попереду треба зробити ще одну операцію по вирівнюванню носової перегородки.

У сім’ї Корніченко скрутне фінансове становище, небайдужих людей просять долучитися до збору грошей на лікування дитини. Допомогу можна перерахувати на картку (№ 4149 4991 1107 5121) мами дівчинки – Анни Корніченко.

 

Нагадаємо, 22 листопада четверо дівчат від 15 до 16 років почали розбірки зі школярками: 2007, 2008 та 2005 років народження. На відео знімалося, як агресорки знущалися, били та вимагали гроші у постраждалих. Особливою жорстокістю вирізнялася дівчина, яка організувала все це. Суд обрав запобіжний захід для найбільш агресивної нападниці , вона може пробути за ґратами 7 років.  Під домашній арешт пішли також 4 інших учасниць побиття школярок.

Додамо від себе: перш ніж перераховувати кошти на лікування будь-якій людині, треба уважно вивчити інформацію. За можливості зв’язатися з постраждалими, уточнюйте діагноз, методи лікування!