На сьогодні достеменно причина жорстокого побиття школярок на території школи у Шевченківському районі міста невідома. Від самого початку була версія, що дівчата не поділили хлопця. Навіть у відео агресорка викрикувала ім’я Іллюша й говорила, що це все для нього. Однак матір однієї з потерпілої заперечила цю версію журналістам програми Акценти. 

За словами мами дівчинки, яка постраждала найбільше, постраждалих на стадіоні тримали понад дві години. Коли вона дізналася, що сталося із донькою – негайно доправила її до лікарні. Там довелося пройти багато обстежень. Згодом постраждала перенесла операцію. Жінка заперечує, що причина конфлікту – хлопець.

До кінця я не дивилася відео, бо не змогла. Дівчина, яка кричить на відео, вона до цього, десь місяць тому, вкрала у моєї доньки телефон. Ми написали заяву до поліції. Потім вона подзвонила доньці й попросила прийти. Нібито хотіла вирішити, як бути далі: або грошима поверне завдані збитки, або купить новий телефон. Вона разом з іншими дівчатками пішла на місце призначення. Втім там зрозуміла, що ніхто нічого віддавати не збирається.

Нагадаємо, 22 листопада четверо дівчат від 15 до 16 років почали розбірки зі школярками: 2007, 2008 та 2005 років народження. На відео знімалося, як агресорки знущалися, били та вимагали гроші у постраждалих. Особливою жорстокістю вирізнялася дівчина, яка організувала все це. Суд обрав запобіжний захід для найбільш агресивної нападниці , вона може пробути за ґратами 7 років.  Під домашній арешт пішли також 4 інших учасниць побиття школярок.

Фото з соцмереж

Читайте також: ГРАБЕЖІ ТА ПОБИТТЯ: НА ДІВЧИНУ, ЯКА ОРГАНІЗУВАЛА ЖОРСТОКЕ ПОБИТТЯ ШКОЛЯРОК У ЗАПОРІЖЖІ, Й РАНІШЕ СКАРЖИЛИСЯ