Інцидент стався в місті Мелітополі Запорізької області. Під час святкування дня народження дівчинки, якій виповнився рік, між двома родичами виник конфлікт.

Коли Амелія досягла однорічного віку, батьки вирішили гучно це відсвяткувати в одному з місцевих ресторанів на околиці. Спеціально орендували весь заклад. Неочікувано між двома двоюрідними братами виник конфлікт. Старший чоловік дістав рушницю й здійснив постріл у свого 29-річного опонента, а потім ще й дістав ножа і почав завдавати удари холодною зброєю, повідомляють журналісти Надзвичайних новин.

На місце події викликали медиків, які вже своєю чергою сповістили правоохоронців. Однак зловмисник не хотів так просто здаватися, до того ж гості цьому всіляко сприяли. Стрілку вдалося виїхати з місця злочину на авто. В місті було оголошено план Перехоплення. Втікаючи від поліції чоловік на швидкості влетів у білборд. В салоні транспортного засобу була знайдена зброя.

Більш детально дивіться у сюжеті:

Фото з сайту https: fakty.com.ua

 

Нагадаємо, 20 грудня, близько 18 години три школи курортного міста отримали повідомлення від невідомого про те, що будівлі заміновано. Щоб уникнути вибуху зловмисник вимагав передати йому 100 тисяч гривень. Згодом аналогічне повідомлення отримали ще дев’ять навчальних закладів.