Нещодавно служба у справах дітей отримала повідомлення про те, що матір виховувала своїх п’ятьох дітей у неналежних умовах. Під час перевірки звинувачення підтвердилася.

Жінку звинувачували у тому, що діти не з’являються у школі, до того ж вона нібито зловживала алкогольними напоями. Тож служба у справах дітей перевірила умови в яких проживає ця сім’я, про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила заступниця голови Запорізької обласної державної адміністрації Злата Некрасова.

Виявилося, що малеча жила в антисанітарних умовах. По всюди було дуже брудно та розкидані речі. Двох діток госпіталізували через діагноз бронхіт, а трьох направили тимчасово в притулок.

З матір’ю провели бесіду. Обіцяно, що питання будуть тримати під контролем й жінка отримає необхідну допомогу. Про батька дітей нічого не повідомляється.

Нагадаємо, 20 грудня, у рамках програми «Зелена країна» рятувальники, представники медіа та співробітники лісового господарства висадили на території Крутоярівського лісництва хвойні дерева.

На головній – фотоілюстрація

Фото Злати Некрасової