Сьогодні, 23 грудня, на автодорозі «Дніпрорудне-Василівка» поблизу села Скельки Василівського району перевернувся мікроавтобус з пасажирами. Ніхто не постраждав.

Про це повідомляється на сайті ГУНП Запорізької області.

Близько 15:30 у на вище вказаному місці наряд групи реагування патрульної поліції відділення № 2 (Дніпрорудне) Василівського районного управління поліції виявив транспортний засіб на узбіччі. Поруч нікого не було. Пізніше з’ясувалося, на момент ДТП в салоні знаходилося 20 дітей віком від 8 до 9 років, троє батьків і тренер. Всі вони дісталися самостійно додому на попутках. Медична допомога знадобилася тільки тренеру, він звернувся в лікарню з травмою голови.

Слідчим вже розпочато кримінальне провадження, відкрите за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Також відносно власника фірми-перевізника складений адміністративний протокол за ст. 140 «Порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг і вулиць, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху чи позначення на автомобільних дорогах і вулицях місць провадження робіт».

Нагадаємо, правоохоронці викрили 15-річного підлітка, який тероризував псевдомінуваннями весь Бердянськ. Таким чином він нібито хотів помститися іншому школяру. Втілювати злочин у життя хлопцю допомагав хакер з РФ.