Вчора, 22 грудня, проходила остання сесія Запорізької міської ради, на якій депутати проголосували за ліквідацію департаменту охорони здоров’я. Замість структурного підрозділу в місті створять «Адміністрацію з питань охорони здоров’я».

За три місяці у Запоріжжі мають створити нову комунальну установу: затвердити статут, вирішити питання щодо призначання на посаду начальника «Адміністрація з питань охорони здоров’я» або виконувача обов’язків тощо. КУ буде розташовуватись на вул. Патріотичній, 20-А, повідомляє пресслужба відомства.

Коли всі ці питання вдасться вирішити – департамент охорони здоров’я та централізовану бухгалтерію при департаменті, а також інші підрозділи будуть ліквідовані. Майно, яке знаходиться на балансі Департаменту підлягає передачі комунальній установі «Адміністрація з питань охорони здоров’я» Запорізької міськради.

Нагадаємо, міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко лишився незадоволений роботою департаменту хорони здоров’я Запорізької міськради. Згодом на сайті міськради з’явилось повідомлення, що створена службова комісія, яка проводитиме службове розслідування стосовно Вікторії Ушакової.

Ушакова обіймає посаду з листопада 2016 року. До призначення вона працювала начальницею управління з питань охорони здоров’я, а також заступницею директора департаменту охорони здоров’я Запорізької міськради.

Фото: Google.com

Читайте також: