Місцевий мешканець прийшов покататися на ковзанку, яка знаходиться у Вознесенському районі міста. Коли його почали випроваджувати, почав грозити пістолетом.

26 грудня близько 21:00 запрацював сигнал «Тривога». На місці подій правоохоронці з’ясували, що чоловік 1985 року народження обурився, що у нього абонемент закінчився раніше, ніж він розраховував. Свою правоту він почав доводити за допомогою предмета схожого на пістолет. Погрожувати охоронцю. Останній встиг натиснути кнопку термінового виклику, після чого сховався у службовому приміщенні, повідомляється на сайті відомства.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Розпочато досудове розслідування. Санкція за статтею передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Речовий доказ вилучено та направлено на експертизу.

Нагадаємо, вчора, 27 грудня, в Олександрівському районі міста сталася ДТП, під час якої постраждало дві особи, одна з яких – неповнолітня.