Одна з сімей у Запоріжжі отримавши платіжку за листопад була ошелешена нарахуваннями. Вони звернулися за роз’ясненнями у тепломережі, однак там відповіли, що помилки немає.

Мешканцям старого будинку Міські теплові мережі нарахували за листопад 6936,41 грн (опалювальна площа – 80, 70 кв.м.). Сергій Кутєпов, який проживає у квартирі разом з сім’єю, поїхав в тепломережі, щоб розібратися в ситуації. Там абоненту сказали, що помилки немає. Серед причин нарахування такої великої суми назвали зміну методики нарахування. Й “заспокоїли”, що наступного місяця у квитанції буде значно більша сума, повідомляється в сюжеті Сьогодні.

За словами чоловіка та дружини, кілька років тому в їхньому будинку комунальники зняли лічильник для перевірки. Назад так і не повернули. Сказали, що загубили. Тож тепер все спожите будинком розкидається на всі квартири.

Нагадаємо, з 1 січня 2022 року зміняться тарифи на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення. Відповідне рішення Національної комісії з питань енергетики та комунальних послуг (НКРЕКУ) було опубліковано на сайті відомства.

Скрнішот з відео