RegionNews розповідав, що вчора, 27 грудня, в Олександрівському районі міста сталася ДТП: легковий автомобіль зіштовхнувся з трамваєм. Правоохоронці повідомили подробиці інциденту.

Ввечері водій таксі на Renault Logan їхав від проспекту Соборного у бік вул. Святого Миколая. На перехресті по вул. Поштовій відбулося зіткнення. Керманич легкового авто не надав перевагу у русі трамваю.

Постраждали дві пасажирки таксі – 30-річна вагітна жінка й 10-річна дівчинка. Дитина серйозних травм не зазнала. А у жінки діагностували черепно-мозкову травму та струс головного мозку.

За висновком медичного обстеження водій таксі вживав наркотичні речовини (амфетамін).

Відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Розпочато досудове розслідування.

Нагадаємо, місцевий мешканець прийшов покататися на ковзанку, яка знаходиться у Вознесенському районі міста. Коли його почали випроваджувати, почав грозити пістолетом.