Сьогодні, 28 грудня, стало відомо, що Запоріжжя та Запорізьку область скоро переведуть з «червоної» зони епідемічної небезпеки. Таке рішення було прийнято Державною комісією з питань техногенно-екологічної ситуації.

На ранок в Україні лише дві області залишалися в «червоній» зоні – Запорізька та Волинська. Зважаючи на показники (за останню добу зафіксовано 82 нових випадки коронавірус, 24 людини померли, 128 одужали) комісія вирішила, що Запоріжжя можна перевести до «жовтої» зони.

Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

За результатами Державна комісія вирішила встановити з 00 години 00 хвилин 30 грудня 2021 року «жовтий» рівень епідемічної небезпеки на території Волинської та Запорізької областей, – повідомляє на своєму Телеграм-каналі міністр Кабінету Міністрів України Олег Немчінов.

Нагадаємо, 15 жовтня на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій через погіршення епідситуації перевела Запорізьку область до «червоної» зони.

Нагадаємо, мешканцям старого будинку Міські теплові мережі нарахували за листопад 6936,41 грн (опалювальна площа – 80, 70 кв.м.).

На головній – фотоілюстрація