Вже зовсім скоро запоріжці святкуватимуть Новий рік. Містянам не треба думати на чому пересуватися Запоріжжям пізньої ночі,  адже з 31 грудня на 1 січня муніципальний транспорт працюватиме до 2:00.

Про це повідомляється на сторінці у Фейсбук ТІЦ.

Окрім того, що міський транспорт працюватиме до другої ночі, у святкові дні організують роботу додаткового транспорту, який доставлятиме пасажирів до «Козацького кола» на о. Хортиця:

Автобусний маршрут «пр. Металургів – Заводоуправління», через міст Преображенського з зупинкою на «Музеї запорозького козацтва» (майдан «Козацьке коло»).
🚎 Тролейбусний маршрут №1 “пл. Профспілок — турбаза “Хортиця”.
пл. Профспілок, пр. Соборний, гребля Дніпрогес, вул. Гребельна, бул. Вінтера, вул. Кияшка, вул. Таганська, Арковий міст, о. Хортиця та у зворотному напрямку.
☝ Транспорт за цими маршрутами курсуватиме 1, 2, 8, 9, 15 та 16 січня з 12:00 до 19:00. Інтервал руху автобусів складатиме 10 хвилин, тролейбусів – 15 хвилин.
До новорічних свят також подовжено роботу тролейбусного маршруту №9 до 22:00.
Нагадаємо, новорічні локації встановили на бульварі Шевченка, площі й проспекті Маяковського, на каскаді фонтанів «Райдуга» та на «Козацькому колі». Вони працюватимуть з 18 грудня до 16 січня. Окрім цього по місту курсуватиме безплатний новорічний потяг.
Фото зі сторінки у Фейсбук