З літа запоріжці обговорюють загадкову будівлю, яку почали зводити майже в центрі міста поблизу парку «Трудової слави». Згідно з паспортом об’єкту, тут проводять реконструкцію підземного туалету з надбудовою, однак місцевим мешканцям не дуже вірилося, що п’ятиповерхову будівлю використовуватимуть за призначенням.

Згідно з паспортом по вул. Михайла Гончаренка, 26 проводиться реконструкціям існуючого підземного туалету з надбудовою нежитлових приміщень для розташування пункту надання первинної медичної допомоги та соціально-побутових приміщень. А по факту – будують клініку естетичної медицини та пластичної хірургії у Запоріжжі Vidnova. Про це у соціальних мережах повідомила фірма-забудовник Sensar, яку пов’язують з братами Марченками, пише журналіст Сергій Сидоров.

Зауважимо, на сторінці у Фейсбук фірми-забудовника дійсно похвалилися, що будують медичний центр. Про реконструкцію підземного туалету нічого не було сказано.

Прізвище Марченко пов’язано з низкою скандалів. Владислава Марченка, його брат Марка Марченка та Анатолія Пустоварова підозрювали у незаконному заволодінні коштами у великих розмірах. Їх близьке оточення отримували без конкурсів підряди тощо.