Мешканка Бердянська отримавши платіжку за опалення, побігла розбиратися у місцеві тепломережі. Однак виявилося, що туди не так просто «прорватися». Тож за допомогою довелося звертатись у поліцію.

Тривалий час жінка була відсутня в курортному місті. Повернувшись була ошелешена нарахуваннями в платіжках від Бердянських теплових мереж. Сьогодні, 5 січня, вона пішла в БПТМ, щоб розібратися в ситуації. Хотіла надати письмове звернення та надати інформацію щодо платіжок за опалення місць загального користування, повідомляє «ПроБердянськ».

Виходить, я була відсутня, не користувалася навіть особистим індивідуальним опаленням, а мені нарахували ще й за обігрів усього будинку. Щоб за законом мені пояснили права та обов’язки, я звернулася до тепломережі з листом, але ніхто зі співробітників приймати його не захотів. Типу діють карантинні обмеження, – розповіла журналістам жінка.

Представники тепломереж вийшли на контакт із нею тільки після того, як вона на місце події викликала правоохоронців. Громадянка оскаржуватиме в суді нарахування їй абонентської плати.

Зауважимо, від початку опалювального сезону 2021-2022 бердянці почали «воювати» з Бердянськими тепловими мережами через нарахування у вигляді платіжок за опалення місць загального користування. На сайті міськради зазначають, що абонентам, які подали документи на зменшення нарахувань, підприємство має зробити перерахунок за листопад та виставити нові зменшені рахунки за грудень.

Нагадаємо, мешканцям старого будинку міста Запоріжжя “Міські теплові мережі” нарахували за листопад 6936,41 грн (опалювальна площа – 80, 70 кв.м.).

Фото: ПроБердянськ