Напередодні новорічних святкувань RegionNews повідомляв жахливу новину, яка трапилася у Запоріжжі: в одному з медичних закладів померла дитина. Батьки звинуватили медиків у неналежному виконанні своїх обов’язків та звернулася в поліцію.

На сайті Запорізької обласної прокуратури повідомляється, що поліція розпочала кримінальне провадження за фактами неналежного виконання професійних обов’язків медичним працівником, що спричинило тяжкі наслідки неповнолітньому (ч. 2 ст. 140 КК України) та спричинення легких тілесних ушкоджень, висловлення погроз вбивством медичним працівникам закладу (ч. 1 ст. 125, ч. 1 ст. 129 КК України).

Наразі проводяться слідчі дії.

Нагадаємо, 30 грудня, близько 21:00 в поліцію звернулася жінка і розповіла про смерть своєї 2-річної дитини.

Згодом, директор КНП Запорізька обласна дитяча лікарня Юрій Борзенко заявив журналістам «Укрінформу», що близько 10 людей (родичі й друзі батьків померлого хлопчика) увірвалися до реанімаційного відділення, нанесли шкоду майну обласної дитячої лікарні, побили двох медбратів і чергову лікарку. Наступного дня тілесні ушкодження нібито були нанесені ліфтерці та лікарю-кардіологу.

Фото з сайту