Деякий час КНП «Госпіталь ветеранів війни», який знаходиться на Великому Лузі (вул. Ленська, 45), був закритий на карантин. Запоріжці вже почали непокоїтися, що медичний заклад так і не поновить свою роботу, однак нещодавно заклад прийняв перших пацієнтів у цьому році.

За час карантину в приміщенні зробили ремонт. Ветерани всіх воєн, учасники бойових дій, діти війни з інвалідністю, учасники Революції Гідності, члени ветеранських родин тут можуть отримати послуги консультативно-діагностичного, терапевтичного, неврологічного та кардіологічного відділень, повідомляється на сайті відомства.

Госпіталь одночасно може приймати до 90 ветеранів з усієї області. Щоб потрапити сюди на лікування необхідно отримати електронне направлення від сімейного лікаря і здати ПЛР-тест на Govid-19. На базі шпиталю пацієнти отримують триразове харчування, лікування безплатне коштом обласного бюджету.

На сьогодні гостро стоїть питання щодо закупки медикаментів. Запасів ліків надовго не вистачить, тож обласна влада має вжити заходів.

Нагадаємо, фірма ПП “Л.Д. СЕРВІС”, яка зареєстрована у м. Дніпро, зобов’язана до кінця лютого поточного року виконати коригування проєктної документації по Об’єкту: Реконструкція вулиці Російської в м. Запоріжжя.

Фото з сайту ЗОР