У Василівському районі Запорізької області перекинувся транспортний засіб. Постраждали двоє, один з них загинув у кареті «швидкої».

8 січня близько першої ночі 29-річний водій автомобіля «Пежо» на перехресті між селами Тополине та Відножено не вибрав безпечну швидкість руху, внаслідок чого не впорався з кермуванням – виїхав за межі проїзної частини та авто перевернулось. Вранці того ж дня автомобілісти помітили перевернутий транспортний засіб й сповістили відповідні органи, повідомляє пресслужба відомства.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, які спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, на вихідних в курортному місті Бердянську Запорізької області сталася ДТП, під час якої постраждав юнак. Водій зник з місця події, правоохоронцям вдалося швидко встановити особу зловмисника. Наступного дня він повісився.