Вчора, 11 січня, вночі у Мелітополі трапилася серйозна ДТП. На місці події працювали медики, рятувальники та правоохоронці.

На проспекті Б. Хмельницького водій приватного мікроавтобуса «Mercedes-Benz Sprinter» в’їхав у стовб. Траспортний засіб понівечився, керманича затисло металевими конструкціями в салоні. Рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту деблокували чоловіка і передали медикам, повідомляє пресслужба відомства.

За інформацією КНП “ТМО ” ОЦЕМД та МК” ЗОР, під час інциденту окрім 46-річного водія, постраждала 38-річна жінка.

Жінка отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, травму носа, садна лівої кісті. Чоловік отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закриту травму грудної клітини, закритий перелом кісток лівої гомілки і був госпіталізований до лікарні.

У Фейсбук в групі «Родной Мелитополь» з’явилося відео з місця події:

Нагадаємо, 11 січня, в м. Мелітополі транспортний засіб з’їхав у кювет і врізався у дерево. Удар був настільки сильним, що тіла загиблих затиснуло металевими конструкціями в салоні. На сайті ГУНП Запорізької області з’явилось повідомлення, що під час інциденту загинув інспектор відділу реагування патрульної поліції Мелітопольського районного відділення Іван Єлісеєв, який тоді був поза службою, та його дружина.