Курортне місто Бердянськ знову потерпає від «мінерів». З’явилося чергове повідомлення про «замінування» близько 10 навчальних закладів. Наразі проводиться перевірка.

Сайт «Бердянськ24» повідомляє, що о 9:00 ЗОШ №4,5 та Бердянський муніципальний ліцей отримали повідомлення про «замінування». Ймовірно такі ж повідомлення отримали школи 2,3 11, 16 та НВК Мрія.

RegionNews звернувся до пресслужби Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області, щоб підтвердити або спростувати інформацію. Нам сказали, що такі повідомлення надходили.

Скоро має з’явитися більш детальна інформація. Слідкуйте за оновленням.

Оновлення. 16 навчальних закладів міста Бердянська о 8:50 отримали електронне повідомлення від зловмисників про «мінування». Під час перевірки небезпечних предметів не було виявлено. Відкрито кримінальне провадження за ст. 259 ККУ.

Нагадаємо, в грудні 2021 року близько тижня 15-річний підліток у змові зі своїм віртуальним другом – хакером з РФ – надсилав листи з погрозами до адміністрації закладів від імені одного з учнів місцевих шкіл. Причина – помста супернику через нерозподільне кохання.

На головній – фотоілюстрація