RegionNews повідомляв, що сьогодні, 13 січня, у Комунарському районі міста сталася ДТП за участі маршрутного таксі. Є постраждалі. На сайті ГУНП Запорізької області з’явився коментар з цього приводу.

Водій маршрутки «Mercedes-Benz» 1970 року народження, їдучи по вул. Космічній не впорався з кермуванням, виїхав на праве узбіччя та врізався в дерево, після чого транспортний засіб виїхав на проїзну частину, а надалі на роздільний газон. На момент ДТП в салоні перебувало чотири пасажири.

Постраждало троє пасажирів (жінки 1990 і 1952 р.н й чоловік 1978 р.н) і водій, їх доставили до лікарні з травмами різного ступеню тяжкості, у тому числі переломами.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

Свідків, які мають відеозаписи з моменту інциденту, просять повідомляти інформацію за номерами телефонів: 099 9157250  або «102».

Нагадаємо, на сторінці у Фейсбук з’явився коментар Шевченківського районного суду м. Запоріжжя стосовно відеозапису святкування суддями – працівники Шевченківського районного зібралися з нагоди святкування «Дня працівника суду».