RegionNews розповідав, що на січневій сесії розглядатиметься питання щодо об’єднання ряду комунальних підприємств. Також зміни анонсували і в медичній галузі.

На своєму Телеграм-каналі в.о. міського голови Анатолій Куртєв повідомив, що адміністративну частину, яка виконує значну кількість дублюючих функцій, оптимізують.

Розуміємо, що медична галузь Запоріжжя також потребує оптимізації. Зокрема її адміністративна частина, яка наразі виконує значну кількість дублюючих функцій. Вже сьогодні я проінспектую медичні заклади міста та особисто з усім ознайомлюся. Одразу хочу підкреслити важливий момент – у будь-якому разі питання оптимізації не вплине на кількість робочих місць для медичних працівників.

Ми писали про скандал, який спалахнув в одному з медзакладів. Директора КНП «Міська лікарня екстреної та швидкої медичної допомоги» ЗМР Дмитра Івченка частина персоналу звинувачувала у нераціональному розподіленні бюджету лікарні, набору нових співробітників в складних умовах та бездумних діях. Наприклад, у штаті числилося п’ять юристів, за словами кардіолога Олександра Акімова.

Після цього розпочалися перевірки з питань фінансової, адміністративної та господарчої діяльності вище згаданого закладу.

Фото з Телеграм-каналу

Читайте також: РЕФОРМУВАННЯ: У ЗАПОРІЖЖІ ЛІКВІДУВАЛИ ДЕПАРТАМЕНТ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я