На своєму Телеграм-каналі Анатолій Куртєв розмістив повідомлення, що після перевірок на ефективність роботи комунальних підприємств міста Запоріжжя, було прийнято рішення про їх оптимізацію. Зокрема ряд КП об’єднають.

На січневій сесії депутати вирішуватимуть питання щодо об’єднання КП «Титан» та КП «Центральний парк культури та відпочинку «Дубовий Гай». Також, КП «Запорізька міська друкарня «Дніпровський металург» до КП «Муніципальна телевізійна мережа», якому підпорядковується телеканал Z.

Важливо, що окремо вирішуватиметься питання щодо підняття заробітних плат двірникам, водіям автотракторної техніки, дорожнім робітникам, асфальтобетувальникам тощо. В місті нестача саме цих професій. Однак, щоб люди хотіли йти працювати на підприємства, вони мають отримувати достойну зарплатню. Влада обіцяє працювати у цьому напрямку.

Нагадаємо, на сайті Запорізької міськради з’явився проєкт рішення згідно з яким КП «Градпроєкт» має надати поворотну фінансову допомогу КП «Запорізький центр диспетчеризації громадського транспорту».

Фото зі сторінки Телеграм-каналу