За програмою забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, 37-річна мешканка міста отримає кошти з бюджету на отримання власної квартири.

Жінка понад 10 років пропрацювала на КП «Елуаш», тривалий час разом з двома дітьми проживала у гуртожитку. Врешті вона отримає 654 тис. грн, які витратить на придбання власного помешкання. 30% суми – кошти з державної субвенції, а 70% – міського, про це на своєму Телеграм-каналі повідомив в.о. міського голови Анатолій Куртєв.

37-річна запоріжанка отримає кошти на придбання власної квартири за програмою забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

Ганна перебувала на квартирному обліку як особа цієї категорії з 2005 року. Дотепер жінка, яка понад 10 років пропрацювала на КП «ЕЛУАШ», разом з двома дітьми проживала в гуртожитку.

Запоріжанка потрапила до регіонального списку осіб, які відповідають вимогам постанови використання державної субвенції для отримання грошової компенсації. Завдяки цьому Ганна отримає понад 654 тисячі гривень, за які вона зможе придбати власне житло. 30% суми склали кошти державного бюджету, понад 70% від суми профінансувало місто.

Жінка вже обрала собі квартиру, тож на сьогоднішньому засіданні члени комісії погодили перерахування коштів на придбання житла.

Також під час засідання дав доручення головам районних адміністрацій та відповідним департаментам провести перевірку та оновити списки перебування на квартирному обліку дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа. На наступному засіданні визначимося з напрямами використання державної субвенції у 2022 році.

Також у соцмережі зазначається, що за дорученням посадовця головам районних адміністрацій та відповідним департаментам провести перевірку й оновити списки перебування на квартирному обліку вище зазначених категорій.

Нагадаємо, 26 січня відбудеться дванадцята сесія Запорізької міської ради. Відповідне розпорядження в.о. міського голови Анатолія Куртєва з’явилося на сайті відомства.

Фото з Телеграм-каналу

Читайте також: