Протягом 5 місяці рідні, поліція та волонтери розшукували зниклого 11-річного Максима по всій Запорізькій області.  Попри активні пошуки на слід хлопчика вийти не вдалося жодного разу, втім раз від разу місцеві мешканці повідомляли, що бачили дуже схожого хлопчика, то в Запоріжжі, то в Мелітополі.

Здається ні у кого не було сумнівів – Максим втік з дому та бродить вулицями. Так думали усі навколо, але ні, весь цей час Максим уже був мертвим.

У прокуратури Запорізької області повідомили – ймовірним вбивцям уже повідомлено про підозру, одному з них вже обрали міру запобіжного заходу.

Попередні допити та розслідування доводять – дитину викрали ще у серпня, протягом двох тижнів хлопчика катували допоки той не помер.Тіло злочинці забетонували у підвалі.Про мотиви цих звірських дій наразі нічого не відомо. Знаємо, що обоє підозрюваних вже перебували в місцях позбавлення волі за важкі злочини.

За даними слідства, у серпні 2021 року двоє чоловіків 25 та 45 років викрали 11-річного хлопчика. Силоміць посадивши дитину до авто, відвезли до домоволодіння, розташованого у с. Радивонівка Мелітопольського району. Хлопчика били та утримували у підвалі упродовж 2-х тижнів. Від отриманих тілесних ушкоджень дитина померла. Його тіло сховали у тому ж підвалі, заливши бетоном.