Запорізька область ніяк не може оговтатися після страшної новини про смерть 11-річного Максима Самофалова. Дитину викрали, упродовж 2-х тижнів тримали у підвалі, сильно били.

Досі невідомі мотиви зловмисників (чоловіків 1976 та 1996 років народження), які вчинили таке звірство. Одна з версій – знущання. Також правоохоронці припускають, що хлопчик міг знати кривдників, йдеться у сюжеті ТСН:

Особам повідомлено про підозру за фактом умисного вбивства малолітньої дитини, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, незаконного позбавлення волі та викрадення людини, що спричинили тяжкі наслідки (п.п. 2, 3, 12 ч. 2 ст. 115, ч. 3 ст. 146 КК України). Наразі одному з них (молодшому зловмиснику) обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Сьогодні вирішується питання щодо обрання іншому запобіжного заходу.

Нагадаємо, 15 січня в смт Кушугум сталася жахлива подія, яка вразила всю країну, шестеро неповнолітніх (віком від 12 до 15 років) побили й всіляко знущалися зі свого однолітка. Через це в селищі хочуть ввести комендантську годину для підлітків.