Патрульні зупинили водія транспортного засобу, коли виявили у нього ознаки наркотичного сп’яніння – запропонували пройти огляд. Він відмовився та наполегливо намагався вручити правоохоронцям хабаря.

Вчора, 17 січня, на вул. Воронезькій за порушення ПДР інспектори зупинили водія Nissan Almera. Під час спілкування з ним патрульні запідозрили, що чоловік вживав якісь наркотичні речовини. Запропонували пройти йому медогляд, він відмовився, повідомляється на сторінці у Фейсбук патрульної поліції Запоріжжя.

Щоб не відповідати за порушення чоловік намагався «вирішити» проблему на місці, пропонував гроші аби його відпустили. Коли отримав попередження про кримінальну відповідальність – просто поклав хабаря на сидіння службового авто.

Це не допомогло, адже патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу для документування факту намагання запропонувати поліцейським неправомірної вигоди. Окрім цього на чоловіка склали протокол за ст. 130 (Відмова від проходження огляду на стан сп’яніння) КУпАП.

Нагадаємо, RegionNews вчора, 17 січня, повідомляв, що всі навчальні заклади курортного міста Бердянська отримали повідомлення про «мінування». Оскільки на сьогодні зловмисника, який надсилає неправдиві повідомлення, ще не знайшли, було прийнято рішення до кінця тижня перевести місцевих школярів на дистанційне навчання.