Сьогодні, 18 січня, на 487 км автодороги “Одеса-Мелітополь-Новоазовськ” сталася ДТП, внаслідок якої загинуло двоє людей.

Як повідомляється на сайті ГУНП Запорізької області, близько 8:30 на вище згаданій ділянці зіштовхнулися «ЗАЗ TF698P» та «SKODA». 53-річний водій першого транспортного засобу та його пасажирка – 45-річна дружина, загинули від травм на місці події.

Попередньо, чоловік, який перебував за кермом ЗАЗу, на слизькій дорозі не впорався з кермуванням, виїхав на зустрічну смугу, після чого відбулося зіткнення.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України.

Наразі встановлюються всі обставини. Свідків, які мають відеозаписи, просять звертатися за номерами телефонів (098) 987-94-44 або «102».

Нагадаємо, працівники ПАТ «Запоріжжяобленерго» потерпають від неадекватних громадян під час несення своїх службових обов’язків. Деякі абоненти чинять фізичне насильство стосовно них.