RegionNews повідомляв, що в місті Оріхові на вул. Привокзальній рятувальники витягнули тіло чоловіка з вигрібної ями. Правоохоронці розповіли подробиці страшного злочину.

Встановлено, що 18 січня в будинку, який розташований на вул. Привокзальній, двоє підозрюваних 1981 та 1992 років народження, які вже мали проблеми з законом, здійснили постріл у голову своєму 52-річному знайомому. Труп вони віднесли до будинку потерпілого та кинули у вигрібну яму. Після чого зловмисники забрали гроші вбитого, авто «Фольксваген» та інше цінне майне.

Фігуранти справи зізналися у сконому злочину. Саме вони показали, де знаходилося тіло чоловіка, якого до цього вважали зниклим.

Їм було повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за п. 6, п. 12 ч. 2 ст. 115, а саме умисного вбивства з корисливих мотивів групою осіб, та за ч. 3 ст. 289 («Незаконне заволодіння транспортним засобом») ККУ. Окрім цього вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 187 «Розбій» ККУ.

Обидва знаходяться під вартою.