У Запоріжжі та області оголошено план “Сирена” для перехолення стрілка, який сьогодні вночі розстріляв караул Національної гвардії України.

Про це повідомили в  ГУНП Запорізької області.

Подія сталася сьогодні, 27 січня, близько 3:40 ранку на території Південного машинобудівного заводу.  До поліції надійшло повідомлення про те, що військовослужбовець Національної гвардії відкрив вогонь із автоматичної зброї. У результаті  четверо військовослужбовців і одна цивільна жінка загинули на місці, ще п’ять осіб отримали поранення. Стрілець із автоматичною зброєю втік з місця злочину. Небезпечний чоловік може перебувати на території Запорізької області.

Наразі встановлено, що це військовослужбовця Національної гвардії України звуть Артем Рябчук, він  2001 року народження, з Одеської області.

За описом, чоловік має зріст понад 190 см, статура середня, форма голови овальна, обличчя середнє, зачіска коротка, очі карі. Форма військовослужбовця камуфляжна (на момент втечі)

За тривогою на місце злочину виїхало керівництво ГУНП в Дніпропетровській області, слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти, всі профільні служби.