Після новорічних свят у Запоріжжі та Запорізькій області почали фіксувати збільшення виявлення нових випадків коронавірусної хвороби. Особливо серед дітей. В області вже почали закривати школи на карантин.

З 31 січня 2022 учнів всіх класів Енергодарської гімназії №5 та Енергодарської початкової школи №6 переведено на дистанційне навчання. Діти навчатимуться у такому режимі до стабілізації епідеміологічної ситуації, повідомляється на сайті відомства.

Окрім цього, в Пологівській громаді в навчальних закладах хворіє 57 учнів та 28 працівників на COVID-19. Тому КУ «Пологівський ліцей № 1», КУ «Пологівська спеціалізована різнопрофільна школа І-III ступенів № 2», КУ «Пологівський ліцей «Основа», КУ «Пологівський ліцей № 4» переведені на дистанційку, розповідають журналісти Районки.

За даними “Запорізького обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ”, за останню добу в області зареєстровано 142 нових випадків COVID-19. З яких діти – 28, медичних працівників – 4 та не одного працівника освіти. Хвороба забрала п’ять життів.

На головній – фотоілюстрація