Управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міськради передасть висновки щодо доцільності підняття тарифів на проїзд у міському транспорті Запоріжжя у виконком, після чого орган прийме остаточне рішення.

Про це повідомляє «061».

Під час наради робочої групи заступник начальника управління транспорту та зв’язку Запорізької міськради Олександр Кухарєв повідомив, що у результаті проведення регуляторної процедури, стосовно підвищення тарифів на проїзд, чиновники отримали 12 звернень від фізичних осіб, які не погоджувалися, що ціни треба підвищувати, та 4 звернення від організацій та підприємств. Ці висновки будуть направлені у виконком.

Кахарєв додав, що вони не бачать підстав для того, щоб не підтримувати зміни у тарифах. 12 грн – проїзд у приватних перевізників, 10 грн – автобусах «Запоріжелектротранс» та 13-14 грн – на деяких маршрутах Хортицького району.

Можливо звернень від громадян надійшло б набагато більше, якби з інформуванням про існування регуляторного акту не затягували. 25 грудня в розділі «економіка» в підрозділі «регуляторна політика» був опублікований документ. На сайті міськради в новинній стрічці мешканцям Запоріжжя повідомили про це тільки 12 січня.