У п’ятницю, 4 лютого, відбудеться позачергова сесія Запорізької міської ради, на якій депутати ухвалюватимуть усього декілька питань.

Депутатська комісія з життєзабезпечення звернулася із проханням провести позачергову сесію міськради. Питання на порядку денному – відновлення будинку на вул. Франка, 43, який нещодавно постраждав від вибуху в одній з квартир та надання допомоги його мешканцям, про це на своєму Телеграм-каналі повідомив в.о. міського голови Анатолій Куртєв.

Окрім цього депутати розглядатимуть питання щодо перерозподілу зекономлених бюджетних коштів для придбання 139 одиниць шприцевих дозаторів (інфузорів) та надання в постійне користування департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міськради земельної ділянки на вул. Космічній для проєкту льодової арени.

Нагадаємо, 28 січня на вул. Франка, 43 стався вибух в одній з квартир. Попередня причина – побутовий газ. Дві людина загинула, дві постраждало.  В під’їздах, де можливо, відновили світло, водопостачання та ЦО. З міського бюджету постраждалим виплатять 12 прожиткових мінімумів – десь 26 тисяч грн.

Перша сесія у 2022 році відбулася 26 січня, на якій депутати не підтримали петицію громадян №7277 «Запровадити нічний режим роботи громадського транспорту» .