Вчора, 2 лютого, в Шевченківському районі міста сталася чергова ДТП через необережність водія. Патрульні попросили пройти його медогляд, адже запідозрили, що він був п’яним, однак той відмовився.

Їдучи вулицею Іванова водій ВАЗ 21099 не вибрав безпечної швидкості, не впорався з кермуванням, у результаті чого скоїв наїзд на електроопору. Під час спілкування патрульні виявили у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння, попросили його пройти медогляд, але він відмовився, повідомляється на сторінці у Фейсбук патрульної поліції Запоріжжя.

На керманича склали протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ст. 130 (Відмова особи, яка керує траспортним засобом, від проходження огляду на стан сп’яніння).

Ніхто не постраждав.

Нагадаємо, 30 січня у селі Скельки було виявлено вирубку близько 132 дерев без дозвільних документів в полезахисній смузі. Комісія склала Акт, який мають направити в Державну екологічну інспекцію Південного округу, Василівського районного Управління ГУНП в Запорізькій області для подальшого розгляду та притягнення винних до відповідальності.