Свої мотиви підозрюваний правоохоронцям пояснити не зміг. Він вже притягувався до відповідальності за хибні повідомлення про мінування.

Вчора, 3 лютого, в місті Енергодар на Курчатова невідома особа розбила лобове скло на шести транспортних засобах. Про інцидент відділення поліції №4 Василівського району отримали повідомлення о 19:00, повідомляє пресслужба відомства.

Під час огляду прилеглої території був знайдений чоловік, який тримав у руках молоток. Він намагався втекти від оперативників, але йому не вдалося.

Підозрюваний – раніше засуджений місцевий мешканець 1991 року народження. Причини подібних дій невідомі. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. В рамках досудового розслідування, за процесуального керівництва окружної прокуратури, затриманому буде повідомлено про підозру у скоєнні цього кримінального правопорушення. За статтею затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Нагадаємо, на вул. Армійська в м. Пологи був знайдений повішеним 28-річний чоловік. На місце події викликали медиків. Бригада констатувала смерть.