Водію не сподобалося, що на його транспортний засіб потрапила дорожня суміш. Свою «правоту» він вирішив доказувати за допомогою насильства, тепер зловмиснику світить покарання у вигляді позбавлення волі.

Інцидент стався 6 лютого у Хортицькому районі міста. На вулиці Козака Бабури 49-річний працівник міського комунального підприємства виконував технічні роботи на проїзній ділянці дороги. Під час посипання суміш потрапила на один з припаркованих автомобілів. Це дуже не сподобалося власнику, повідомляє пресслужба відомства.

Між водієм 1993 року народження та комунальником виникла сварка, внаслідок якої один з них дістав ножа та наніс поранення. Постраждалого госпіталізували до лікарні.

28-річному підозрюваному повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) ККУ. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до семи років.

Нагадаємо, 6 лютого на телеканалі СТБ вийшов черговий випуск передачі «Один за всіх». У студії були присутні батьки постраждалого хлопчика та батьки обвинувачених дітей.