15 січня в смт Кушугум Запорізької області сталася жахлива подія, яка вразила всю країну. Шестеро неповнолітніх дітей всіляко знущалися зі свого однолітка протягом декількох годин. Деякі батьки почали виправдовувати своїх чад дивакуватими припущеннями.

6 лютого на телеканалі СТБ вийшов черговий випуск передачі «Один за всіх». У студії були присутні батьки постраждалого хлопчика. Того жахливого дня діти заманили однолітка в будинок, де почали з нього всіляко знущатися: били, обливали холодною водою, виганяли на двір, тушили об нього сигарети, намагалися згвалтувати битою, мочилися на нього. Все це знімалося на відео.

Після того, як були оголошені подробиці того страшного інциденту, до присутніх доєдналася матір одного з обвинувачуваних хлопців. Вона виклала свою версію подій, у якій винним виявився і сам постраждалий. Жінка навіть зробила припущення, що він можливо любить «садо-мазо», тому сам міг просити чинити всілякі злочинні дії.

Один за всех: выпуск 1 от 06.02.2022

Нагадаємо, встановлено особи усіх шести малолітніх зловмисників, їх опитали в присутності батьків.

Окрім ч. 2 ст. 127 КК України (Катування) відкриті ще два кримінальні провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) КК України та ч. 3 ст. 153 (Сексуальне насильство) КК України. Вирішується питання подальшої правової кваліфікації інших кримінальних дій фігурантів.
Двох 15-річних учасників протиправних дій затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вони обидва навчаються в місцевому закладі і їм по 15 років.

Скріншот з відео