На одній з вулиць м. Мелітополя правоохоронці помітили чоловіка, який ніс скриньку ховаючи предмет під одягом. Коли невідомого зупинили, він одразу ж розповів, що скоїв крадіжку в церкві.

Вчора, 10 лютого, наряд поліції їдучи по вул. Покровській помітили чоловіка, який йшов тротуаром та ніс дерев’яну скриньку прикриту верхнім одягом. Його зупинили, щоб дізнатися звідки він її несе, повідомляє пресслужба відомства.

Громадянин розповів, що близько п’яти хвилин тому вкрав цю скриньку для пожертвувань з собору Олександра Невського. За його словами, він прийшов до церкви, щоб запалити свічку. Побачивши, що за ним ніхто не спостерігає, вирішив поцупити майно.

Зловмисник – раніше судимий місцевий мешканець 1984 року народження. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) ККУ.

Нагадаємо, 9 лютого в районі зупинки громадського транспорту «Цимеж» двох неповнолітніх дівчат збило авто. Під час інциденту постраждали дві учениці 9 класу Запорізької гімназії №1 Дербеньови Неоніла та Меланія 2006 року народження, вони отримали серйозні травми.