В курортному місті Бердянську правоохоронці викрили чоловіка, який ймовірно зберігав у себе наркотичні речовини. Судячи з усього, підозрюваний готувався до “святкування” до Дня святого Валентина.

Минулого тижня у двох квартирах багатоповерхових будинків по вул. Європейській та Лютеранській в рамках кримінального провадження відкритого за ознаками ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ було проведено обшуки, повідомляє пресслужба відомства.

У місцевого мешканця 1990 року народження поліцейські виявили та вилучили 6 пігулок (ймовірно – екстазі), 4 марки (ймовірно – ЛСД), близько 1,5 грами порошкоподібної речовини білого кольору (ймовірно – амфетамін) та понад 20 грамів сухої подрібненої речовини рослинного походження (ймовірно – канабіс).

Усі ці знахідки відправлено до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Вирішується питання повідомлення фігуранту про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

Громадян, яким відомо факти збуту, розповсюдження наркотичних речовин тощо просять повідомляти інформацію за телефонами: 239-28-72, 050-465-74-51, 096-655-02-29 або «102».

Нагадаємо, вчора у місті Бердянську в гаражі виявили труп чоловіка. Напередодні він тут розпивав спиртні напої разом зі своїми знайомими.