Російські окупанти протягом доби переміщується по Запорізькій області, щоразу змінювали локацію. Стало відомо, що зараз ворожа техніка знаходиться в одному з сіл Запорізької області.

Голова ЗОДА Олександр Старух розповів, що наразі відбувається в області у зв’язку російсько-українською війною:

«Спостерігався великий рух ворожих сил. Ворожі танки їздили в багатьох напрямках. Таке враження, що «намотували»кола. Але, звичайно, не просто «намотували» кола, а псували нашу інфраструктуру, вбивали наших захисників, наших людей. Ну й самі горіли.

Яка ситуація склалася на кінець дня? Велика колона з Херсонської області окупаційної техніки впритул підійшла до м. Енергодара. Й розмістилася на ніч в с. Велика Білозірка. Там вороги захопили поліцію, розмістилися в приміщенні поліції. «Віджали» автомобілі й ганяють на транспорті по селі. Саме місто Енергодар живе напруженим життям. Втім продовжує працювати, забезпечувати роботою наші підприємства.  В Енергодарі панує українська влада.

По Бердянську. По колишньому аеродрому було завдано удари, здійснено обстріли. Туди зайшла ворожа колона. В місті зруйнували один з мостів, який нещодавно було побудовано за програмою «Велике будівництво», за ваші податки. Ситуація ганебна.

Точки напруження – Василівка, Пологи, Оріхів. Складна ситуація лишається у Мелітополі.

Українська армія бореться! Захищає наші життя! Наша підтримка також має бути всецільною»

Нагадаємо, міський голова Мелітополя Іван Федоров розповів, що за останню добу в місті погіршилася ситуація. Було обстріляно житлові квартали. В лікарнях знаходиться 6 поранених. Адмінбудівлі «знаходяться під охороною осіб, які не виходили не зв’язок». Є проблеми з продуктами.