Два дні підряд окупанти намагається захопити Мелітополь, як й інші міста та селища Запорізької області.За останню добу ситуація трохи погіршилася в місті.

До місцевих мешканців у прямому етері на своїй сторінці у Фейсбук звернувся голова Мелітополя Іван Федоров:

«За останню добу ситуація трохи погіршилася. Було обстріляно житлові квартали. Сьогодні теж постраждав від обстрілів житловий будинок на вулиці Чкалова. Постраждало шестеро людей, вони знаходяться в лікарнях. Наразі ситуація стабілізувалася.

Всі адміністративні об’єкти знаходяться під «охороною» осіб, які не виходили з нами на зв’язок.

На базі комунальних підприємств розвернуто штаби з забезпечення життєзабезпечення. Усі КП працюють у штатному режимі. Є деякі проблеми з інтернетом. Це через те, що під час обстрілів бцло пошкоджено серверну.

З ранку обстріли тривають за межами міста. Переважно в північній частині. У центрі зараз достатньо спокійно. Прошу без необхідності не пересуватися містом. Особливо це стосується темного проміжку часу. Також спостерігайте за підозрілими особами, які відстежують  військову техніку.

Забув додати. У нас з’являється проблема з харчовими продуктами та медикаментами. Ми намагаємось контактувати з усіма постачальниками. Завтра маємо вирішити питання»

Нагадаємо, з 25 лютого 20:00 до 26:00 8:00 було поранено 14 українських військових. Сьогодні наші війська збили літальний об’єкт над Верхньою Хортицею.