Через повітряну загрозу всю ніч мешканців міста Запоріжжя просиділи в укритті. Наразі з’явилася офіційна інформація, що вже можна виходити.

На своєму Телеграм-каналі в.о. міського голови Анатолій Куртєв розповів, що зараз можна виходити з укриттів, адже рівень тривоги знизився:

Рівень тривоги знизився. Можете залишати укриття!

Наполягаю: заради вашого життя та життя ваших дітей оперативно реагуйте на сирени. Учбових тривог зараз немає. Одразу йдіть до укриттів. Тримайте з собою напоготові рюкзаки із запасами води, їжі та теплими речами.

Не залишайте укриття, поки не отримаєте інформацію з офіційних джерел про те, що небезпека минула. Якщо сирена мовчить, то це ще не означає, що можна повертатися до домівок. Чекайте на офіційні повідомлення!

Також посадовець зазначив, що теплопостачання в житлові будинки буде відновлено незабаром. Тепло було відсутнє за технічними нормами безпеки через повітряну загрозу.

Вночі ситуація по області була більш-менш спокійною. Найскладніше зараз у Мелітополі, йдуть бої за місто. З 20:00 25 лютого до 8:00 26 лютого було поранено 14 українських військових.