Окупанти продовжують чинити воєнні злочини на території України проти мирного населення. 5 березня у Запорізькій області було вбито працівників «Укрпошти», які просто розвозили пенсії.

Співробітники компанії-оператора почтового зв’язку розвозили пенсії за маршрутом, який проходить через населені пункти Оріхово, Омельник, Єгорівка та Новоселівка. У суботу між населеними пунктами Єгорівка та Новоселівка водій цивільної машини (співробітників) взяв трохи вправо, щоб пропустити танк, який виїхав на зустріч. Військові РФ відкрили вогонь по транспорту. У наслідок чого загинули чоловік і жінка, повідомляє пресслужба ЗОВА.

Потім ще й кадирівці переїхали автівку. Колеги спробували забрати тіла загиблих, сподівалися, що хтось залишився живим. Натомість змогли тільки сфотографувати злочин. Адже почала з’являтися нова військова техніка, людям довелося тікати.

Через те, що на цій ділянці проводяться бої та курсує ворожа техніка, наразі евакуація тіл загиблих неможлива.

Нагадаємо, ворог намагається захопити якомога більше міст та селищ у Запорізькій області. Станом на 18:00 6 березня біля населених пунктів Гуляйполе, Оріхів та на напрямку Василівка-Балабіно особовий склад ЗСУ веде оборонну операцію. Пологи, Василівка, Токмак – тимчасово окуповані