Із Закарпатської та Львівської областей, а також від Європейських країн-партнерів до Запоріжжя прибуло вісім вагонів гуманітарної допомоги.

Запорізька область отримала харчові продукти, засоби гігієни дитяче харчування, одяг, постільну білизну. Наразі триває розвантаження вагонів. За словами заступниці директора Департаменту економічного розвитку і торгівлі ЗОВА Людмили Грабчилєвої, допомогу розподілять за потребами території, повідомляється на офіційному Телеграм-каналі голови ОВА Олександра Старуха.

Завдяки співпраці міської та обласної влади, управління ДСНС, волонтерів і не байдужих містян, наявний вантаж буде швидко розвантажено та розподілено між гуманітарними центрами.

Обласна влада працює над транспортною логістикою та удосконаленням гуманітарних коридорів, щоб зробити доставку швидшою і безпечнішою.

Нагадаємо, станом на 14 березня 6:00 окупанти зазнають значних втрат у напрямку Мелітополь-Василівка, завдано нищівних ударів по тиловій інфраструктурі – польових базах і складах з метою порушення логістичного забезпечення ворога на тимчасово зайнятих території у Запорізькій області.