Наймасштабніший фестиваль країни не обійдеться без виступів найнеординарніших українських гуртів. 

ДахаБраха та Dakh Daughters − українські музичні етногурти від художнього керівника Владислава Троїцького (керівника театру «Дах»).

ДахаБраха широко знані не тільки в Україні, а й в світі, завдяки виступам на фестивалях Glastonbury у Великій Британії, Bonnaroo у США та Sziget в Угорщині. А пісня «Шо з-под дуба» гурту стала саундтреком до американського серіалу «Фарго».

Dakh Daughters – український жіночий театрально-музичний гурт, що виступає в жанрах «фрік-кабаре» і театрального перформансу.

Цікаво, що Dakh Daughters використовують у своїх піснях вірші Йосипа Бродського, Тараса Шевченка, Лесі Українки, Чарльза Буковскі, Михайла Семенка, Юрія Андруховича, Павла Тичини, Майка Йогансена, та Миколи Холодного. Також гурт виконує пісні різними діалектами української, англійською, французькою та німецькою мовами.

Dakh Daughters вже мали досвід виступу на Atlas Weekend. Крім того, дівчата презентували свої треки наживо на американському радіо KEXP у Сіетлі.

Нагадаємо, Atlas Weekend 2020 відбудеться в Києві на ВДНГ і триватиме з 7 по 12 липня. Хедлайнерами фестивалю стануть A$AP Rocky, Twenty One Pilots та Placebo.

Також на AW 2020 зіграють alt-J, Metronomy, YUNGBLUD, Of Monsters and Men, AnnenMayKantereit, Tom Grennan та ще більш ніж 230 артистів, імена яких стануть відомі вже скоро.

Квитки на АW 2020 вже можна придбати на офіційному сайті фестивалю.

Віталій Очерет, RNA