Ймовірним мотивом вбивства 7-річної Марії Борисової, яка була зростом 110 см, є сексуальні розваги. Поліція Херсонщини підтвердила інформацію про травми на тілі дитини в районі статевих органів.

Одразу на місці, де знайшли запаковане у мішок тіло дівчинки, труп оглянули експерти, попередньою причиною смерті стало удушення. На тілі дівчинки помітні садини в районі шиї, що може свідчити про те, що її задушили. Тіло відвезли на експертизу, тож точну інформацію коли наступила смерть та в наслідок чого знатимемо вже найближчим часом.

Інформація про розчленування трупа не підтвердилася. Попри можливе згвалтування дівчинка була одягнута в той же одяг, у якому вона зникла.

Дуже ймовірно, що дитину позбавили життя у день зникнення – 7 березня. А через 4 доби труп дитини підкинули до чужого сараю. У цьому найбільше переконані волонтери, які напередодні оглядали територію з сараєм, ані тіла, ані живої дитини там не було. А коли поліція оголосила про припинення пошуків на місцевості, тіло підкинули, ймовірно сподіваючись, що більше не шукатимуть.

Місцеві мешканці кажуть, що бачили Марійку 7 березня під вечір, вона разом з дітьми грала неподалік свого дому. Діти планували на багатті пекти картоплю. Пізніше дитина побігла на зупинку, щоб зустріти батька, але повернулася, – кажуть місцеві. Забігла на кілька хвилин додому і знову вийшла у двір. Вже незадовго мати кликала дитину, але не знайшла. У пошуках допомагали сусіди, а потім заявили до поліції.

У поліції конкретного підозрюваного не називають, кажуть, що підозрюють усіх мешканців села, по черзі перевіряють можливу причетність кожного. Втім, деякі напрацювання за словами полісменів уже є.

Тим часом місцеві розповідають, що поліція допитує хрещеного батька Марійки та молодого хлопця, що мешкав у селі.