У команді Софії Ротару заявили, що артистка не буде зніматися у “Пісні року” та у  “Золотому грамофоні”. Також співачка не виступатиме на корпоративах. Це пов’язано з її станом здоров’я та продовження агресії Росії, що змусило ввести воєнний стан на Батьківщині Софії Михайлівни.

Лендарна співачка Софія Ротару, яка нещодавно налякала шанувальників своїм станом здоров’я, скасувала свій виступ на “Пісні року” у Росії, пише УНІАН.

Артистка вперше не відвідала премію, на якій була присутня 43 рази, про це йдеться у “Сніданку з 1+1”. Також інформацію підтвердив син Софії Михайлівни, Руслан Євдокименко, який в особистому повідомленні Руслану Сенічкіну зазначив, що Ротару вперше не відвідала “Пісню року”.

Концертний директор народної артистки Ігор Курильов повідомив, що відмова співачки від гастролей в Росії пов’язана з різким загостренням російсько-українських відносин та воєнним станом в Україні.  “Ну як чому? По-перше, здоров’я. По-друге, ви ж знаєте, які події відбуваються між Україною і Росією. Кордони закриті, воєнний стан”, – наводить слова Курильова ФАН. Як зазначив представник співачки.

Ротару 2018 року не зніматиметься ні в “Пісні року”, ні в “Золотому грамофоні”. Крім того, співачка також відмовилася виступати на будь-яких корпоративах в Росії. ТСН Як повідомлялося раніше, росіянам не сподобалося те, що співачка Софія Ротару через запровадження в Україні воєнного стану відмовилася їхати на концерт “Пісня року” в Москву.