На нові обставини, які з’являються щоденно у справі вбивства 7-річної дівчинки в селі Щасливе Олешківського району Херсонщини звернув увагу аналітик Назар Приходько. І хоча чоловік ймовірно не працював у правоохоронних органах, думку він висловив цілком слушну. Декілька авторитетних медіа звернули увагу на його слова. Є сподівання, що прислухаються й люди, що займаються розслідуванням справи.
Назар Приходько у своєму дописі аналізу все, що було сказано про родину дівчинки, те, як проходили пошуки та виявлення тіла в мішку неподалік від дому.
Чоловік каже, що підозрюваних сьогодні може бути як мінімум троє, серед них і батько дівчинки, який начебто вживає наркотики. Принаймні про це розповідають місцеві мешканці. Люди назвали сім’ю “ненадійною”.
Мати Марійки, за словами співмешканців зловживає алкоголем, це окрім іншого помітно по її зовнішності, а батько зловживає наркотиками. У відео він не фігурував, суспільство з ним ймовірно не знайоме.
Батьки не живуть разом, хоч і мешкають в одному селі. Діти залишилися з мамою, але з батьком періодично бачаться, він їм інколи дає трохи грошей.
Мати, кажуть люди хоч і п’є, втім дітей доглядає – годує та чисто одягає.
У дитини також є хрещений батько, який також мешкає в селі Щасливе, про його благонадійність ми не знаємо нічого. Але, до нього привели службові собаки одразу після виявленні тіла дівчинки.
Як усе це поєднати, та які висновки можна зробити – аналізує Назар Приходько. Він виокремлює 3 підозрюваних – батька дівчинки, хрещеного та чоловіка, що виявив мішок з тілом.
Нові подробиці жахливого вбивства семирічної Марійки Борисової у селі Щасливе на Херсонщині:
Вчора, 11.03.2021, я написав пост, у якому вказав на дуже дивні нестикування у цій справі, найголовніші з яких – неспроможність 10-тирічного брата пояснити як, куди й коли поділася його сестра, а також те, що тіло виявили на п‘ятий день в сараї одного з обійсть, хоча до того саме село прочісували двічі, а сарай тричі.
На мій пост звернули увагу авторитетні видання «Апостроф» та «Главред»:
https://glavred.info/…/v-seti-ukazali-na-strannosti-v…), адже дійсно щось тут не чисто… Нові обставини, сподіваюсь, наблизять всіх нас до встановлення істини. Отже:
За словами місцевих мешканців села Щасливе, мати Марійки зловживає алкоголем, а батько наркотиками. Я не можу це стверджувати, проте якщо глянути будь-який сюжет за участі матері, то видно, що п‘є…
В матеріалі «Главреда», окрім мого посту, згадуються слова місцевого мешканця, який говорить, що дівчинка бігала зустрічати батька на зупинку декілька разів, адже вони з матір‘ю РОЗЛУЧЕНІ, хоч і мешкають в одному селі, то коли він приїжджає, то дає дітям трохи грошей.
Найстрашніший момент: повідомляють, що, окрім того, що Марійку задушили – вона була зґвалтована, про що нібито свідчать відповідні сліди у певних місцях… Я вчора писав, що через детектор брехні, окрім батьків і брата, треба прогнати ВСЕ село, і от тепер Нацполіція дійсно підозрює кожного дорослого мешканця як у скоєнні, так і у співучасті.
Тепер, як і вчора, зведу одне з іншим, а висновки робіть самі:
Враховуючи нові факти, основним підозрюваним стає батько. Безапеляційно. Розлучений, за словами деяких односельців зловживає наркотиками… То ж що там могло вимкнутись у голові – один Бог в курсі…
Та все одно виникає питання того злощасного сараю: сарай прочісували тричі, прочісувала поліція з собаками, досвідчені Волонтери-пошуковці з Дніпра і Павлограда, а знайшов мішок з тілом господар обійстя сам…
Значить, і господар під підозрою, хоча не відкидаю момент, що тіло могли підкинути. Але чому саме йому…?
Тому треба працювати ще ретельніше: окрім детектора, з‘ясувати градус стосунків між батьком та цим господарем сараю, в обох взяти зразки ДНК та інших біологічних матеріалів і не забувати про матір, бо враховуючи нові факти, які не подають її в позитивному світлі, вона, так би мовити, «неблагонадійна».
Сподіваюсь справедливість буде встановлено і ВСІ винні та причетні понесуть якнайсуворіше покарання за вбивство маленької дівчинки.
АПДЕЙТ: Власне, як і казав, основних підозрюваних двоє – батько і господар будівлі. А ще хрещений, до якого привели собаки. Чекаємо…
Варто сказати, для пошуків Марійки та обговорення ситуації люди та волонтери створили тематичні чати. Ще до виявлення тіла місцеві категорично та наполегливо просили приглянутися до батьків та друзів зниклої дитини.
Дуже ймовірно, що суспільство вже скоро дізнається ім’я вбивці, для його виявлення правоохоронці використовують службових собак, поліграф, та детально, навіть по декілька разів опитують місцевих.