Про інцидент, який трапився в Шевченківському районі, розповіла місцева мешканка. Журналісти RegionNews звернулися до Тетяни Бикової за коментарем.

За її словами, трагічний випадком трапився вчора, 2 серпня, на вулиці Куліковська, 27. Неподалік жінка 1964 року народження вигулювала свою собачку. Раптово на тварину напали дворові собаки. Вона попросила чоловіка, який їх прикормлював, вчинити якісь дії. Однак він проігнорував вимогу. В результаті, один з псів прокусив постраждалій артерію. На місце події викликали медиків. На жаль, жінка померла.

«У чоловіка є чотири такси. Він постійно прикормлює собак поблизу свого гаража, який знаходиться неподалік училища. Усі пси сюди збігаються. Того фатального дня сусідка гуляла зі своїм песиком. Раптово на тваринку напили собаки чоловіка. Вона просила його щось вдіяти, однак він огризнувся: «що я зроблю?»

В результаті відбувся інцидент. Одна з собак прокусила жінці артерію. Тоді чоловік викликав «швидку». Медики довго їхали. Постраждала померла на місці події. Дуже шкода знайому»

На момент спілкування із журналістами жінка знаходилася поблизу поліції. Вона розповіла, що зібрала підписи, щоб написати заяву. Адже неодноразово збиралися зібрання с приводу ситуації із собаками, коли стався випадок – стало зрозуміло, що пора звертатись до правоохоронних органів.

Оновлення. В поліції підвердили факт нападу тварин. Подробиці обіцяли повідомити пізніше.

 

“О 20:30 до відділу поліції №3 Запорізького районного управління поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що по вул. Куліковська в кареті “швидкої” під час проведення реанімаційних заходів померла місцева мешканка 1964 р.н., яку покусала собака та перекусила артиріальну вену на нозі. Інформація про дану подію внесена до єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні порушення та інші події. Проводиться перевірка”, – коментар поліції.

Фото та відео Тетяни Бикової