Вже цієї п’ятниці у Львові стартує фестиваль New wave exhibition 2017. Це триденний цілодобовий фестиваль у форматі арт-шоу, де будуть представлені роботи та проекти молодих амбітних художників, музикантів й дизайнерів.

NWE — це три дні концентрації мистецтва, спілкування, обміну досвідом і розваг одночасно. На гостей фестивалю чекатиме сучасна візуальна експозиція (живопис, графіка, скульптура, відео-арт, перформанс, інсталяція); музична програма (гратимуть Brunettes Shoot Blondes, Secret Avenue, The Cancel Band, Collegium Musicum, ZAPASKA, Love Rebel Gang, Dj Machitas та інші); лекції, театральні вистави, майстер-класи, кінопокази та ще безліч цікавостей.

— Ми пропонуємо дізнатись про нові тенденції в сфері мистецтва, відчути якісну музику, поповнити знання на лекціях/воркшопах, та поспілкуватись з митцями, мистецтвознавцями та кураторами галерей в комфортному середовищі з приємною музикою. Об’єднання різних напрямків мистецтва в одному просторі дозволить кожному побачити та почути те, що цікаво саме йому, — зазначають організатори New wave exhibition 2017.

Фестиваль пройде з 5 до 7 травня в двох локаціях, якими стануть Порохова вежа та FESTrepublic club!. Вартість квитків становить 100-150 грн.

Віталій Очерет