У корупціонера Андрія Кондратьєва геть пропало відчуття страху

Ось такий новоявлений колобок продовжує свою протиправну діяльність на посаді начальника головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області, знущаючись своїми діями та хизуючись безкарністю з бізнесу, підлеглих та високоповажного керівництва, як прямого в особі голови ДПСС України Володимира Лапи, так і головних координаторів від Дніпропетровської ОДА в особі першого заступника голови ОДА Кужмана О.М. та голови ОДА Резніченко В.М., що особисто благословив своїм поданням призначення цього корупціонера і здирника на посаду. Складається думка, що ці посадовці чи то покривають, чи то вже не впливають на держслужбовця, який зовсім втратив почуття страху за неминучу відповідальність за свої відверто кримінальні дії.

Кондратьєв А.Ю. за незначний період перебування на посаді ТВО та начальника головного управління ДПСС в Дніпропетровській області (близько 1,5 року) встиг побувати фігурантом декількох кримінальних справ, десятків матеріалів журналістських розслідувань та публікацій на теми його корупційної діяльності, отримати дві догани від голови ДПСС України Володимира Лапи, два рази робота головного управління ДПСС в Дніпропетровській області та особисто його начальника Кондратьєва А.Ю. рішенням колегії ДПСС України признавалась незадовільною.

Андрія Кондратьєва

Так згідно рішення останньої колегії ДПСС України від 21.07.17 пункту 5: «Роботу Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області та його начальника Кондратьєва А.Ю. визнати незадовільною.

В.о. начальника Головного управління Потоцькому О.В. провести службові розслідування стосовно осіб з вини яких були допущені порушення виявлені за результатами аудиту відповідності та фінансового аудиту здійсненого Держпродспоживслужбою та розглянути питання, щодо притягнення їх до відповідальності. Розробити план заходів усунення виявлених недоліків, з врахуванням рекомендацій наданих аудиторською групою під час аудиту та забезпечити його виконання».

Нажите “непосильною працею” було під арештом

Сумнівно нажите майно посадовця згідно рішення суду встигло побувати під арештом, а перелік його дуже значний для особи, що все життя працювала виключно на державній службіале якимсь дивом арешт був знятий і Кондратьєв оперативно передав право його власності на підконтрольних собі людей, щоб не втратити нажите «непосильною працею».

Так автомобіль TOYOTA SEQUOIA 2008 року випуску, державний номер АЕ0049ЕР був переписаний на дуже близьку йому, напевно, жіночку – Ткачеву Юлію Іванівну, що працює в головному управлінні ДПСС в Дніпропетровській області і являється останнім форпостом перед дверима службового кабінету посадовця та проживає в м. Дніпро по вул. Вокзальна, 6/27. Право власності набуте 11.07.17 року, але Андрій Юрійович продовжує колесити по місту на цьому вже нібито не його автомобілі.

Вже друга висока комісія ДПСС України за останні пів року протягом декількох тижнів перевіряла діяльність головного управління ДПСС в Дніпропетровській області та виявила цілий ряд фінансових, корупційних, адміністративних порушень, що тягнуть не на одне кримінальне провадження. Так своїм наказом Кондратьєв А.Ю. призначив Губського О.Г. ТВО Начальника головного управління на час своєї хвороби, що є компетенцією тільки ДПСС України і Губський О.Г. добросовісно керував установами виконуючи волю свого володаря, а юридичним язиком це називається, як мінімум, перевищенням посадових обов’язків або присвоєння собі владних повноважень, тому всі накази, розпорядження цього зіц-голови повинні бути признані незаконними і скасовані, комісія вилучила близько 1500 різного роду документів, що не відповідають діючому законодавству або сфальсифіковані, встановила грубі порушення в нарахуванні заробітних плат, премій.

Одним із таких документів є нова редакція санітарного паспорту на автотранспорт Андрій Юрійович дуже полюбляє цей вид тиску на бізнес – незаконно перевіряти відповідність автотранспорту санітарним вимогам, мабуть впливає важке, обтяжене минуле санітарного лікаря – тягне на старі схеми, що приносили хороші доходи готівкою. Новатора не зупинило навіть те, що зовсім нещодавно афера Кондратьєва А.Ю. з видачею санітарних паспортів була розкрита в ході журналістських розслідувань і якимось дивом не відправила його «на нари», а диво називається просто – корумповані правоохоронні органи. Загалом редакція нова, але гроші приносить ті ж самі.

По правді, треба сказати, що прискіплива увага журналістів і навіть народних депутатів суттєво ускладнила корупційну діяльність Кондратьєва (з трибуни Верховної Ради озвучено запит народного депутата України Юрія Левченка №ЗУ 926 від 25.05.17 р. до Міністра аграрної політики, Голови НАЗК, прокурора Дніпропетровської області «Щодо розгляду питання про звільнення Кондратьєва Андрія Юрійовича з посади начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області за порушення Присяги державного службовця у зв’язку з дискредитацією органів державної влади», тому він використав улюблений прийом, що застосовували усі слуги держави у випадку небезпеки – ліг на лікарняну койку, і ось уже більше трьох місяців важко хворіє (на ношах правда не носять, як Насірова) – сам якось переміщується, то на чужій вже TOYOTA’і SEQUOIA, то на інших позашляховиках – у нього їх ще два є, регулярно проводить наради в головному управлінні ДПСС в Дніпропетровській області за адресою: м. Дніпро вул. Філософська 39-А, і навіть брифінги на телеканалах.

Як бачите виглядає він не дуже хворобливим, та воно і зрозуміло, знаходячись на лікарняному (за наш з вами рахунок) у перервах між процедурами, нарадами, брифінгами – відвідує спортивний клуб «Восход» за адресою: м. Дніпро, вул. Набережна Перемоги, 51 аби пограти у великий теніс. Ось така в людини хвороба, дякуючи ще одній корупційній складовій нашої держави – медицині та її лікарям, що торгують лікарняними листами.

Підсумовуючи, хотілося б:

1. Запитати у голови ДПСС Володимира Лапи – скільки ще цей кримінальний ділок буде знаходитись на займаній посаді? Які зроблені висновки за результатами проведеної перевірки фахівцями ДПСС України діяльності начальника головного управління ДПСС в Дніпропетровській області Кондратьєва А.Ю.? Чи проведені службові розслідування відносно посадових осіб вказаної державної установи?

2. Почути думку голови Дніпропетровської ОДА Резніченко В.М. про позицію керівництва області по фактах системної корупції в головному управління ДПСС області та особисто його начальника Кондратьєва А.Ю.. Викликає здивування, що багата на кадри область тримається за особу, що повністю дискредитувала себе, як державний службовець, керівник і професіонал, занапастила себе низкою корупційних зловживань та злочинів.

3. Побачити адекватну, професійну реакцію правоохоронних органів Дніпропетровської області (СБУ, Національної Поліції, Прокуратури) по фактам посадових злочинів начальника головного управління Дніпропетровської області та ряду фахівців та керівників міських та районних управлінь ДПСС, що висвітлювались матеріалами журналістських розслідувань, а також дивної хвороба керівника та продажних лікарів, що наживаються на торгівлі лікарняними листами.

4. Зрозуміти позицію Міністерства Аграрної Політики та Кабінету Міністрів загалом, чому на посаді керівника ДПСС України знаходиться людина, що своєю некомпетентністю, безвідповідальністю та бездіяльністю практично поставила на межу краху галузь свинарства в державі, сприяє розгулу корупції в новоствореній службі тільки за неповні півтора року об’єктами кримінальних переслідувань стали керівництво головних управлінь в Львівській, Одеській, Дніпропетровській, Кіровоградській областях, та практично знищено систему біобезпеки України, займаючись особисто кришуванням корупціонерів та незаконно збагачуючись сама.
І останнє для Кондратьєва А.Ю., самовпевнений, невловимий та нахабний колобок з казки закінчив свою кар’єру, на жаль, трагічно.

 При підготовці матеріалу до випуску стало відомо, що в Дніпропетровській області зареєстровано спалах АЧС в Апостолівському районі. Сам по собі факт не сенсаційний, але є цікавий метод боротьби  з хворобою. За інформацією інсайдерів, замголови Дніпропетровської ОДА Кужман О.М. пригрозив, що у випадку виявлення захворювання буде звільнено  з посади начальника райветлікарні. Тому в області  мають місце факти приховування випадків АЧС, і все заради того, аби не втратити роботу. І це відбувається  за безпосередньою участю Кондратьєва та має ознаки біотероризму, що є  дуже небезпечним для області і країни методом  ліквідації  африканки, масштаби збитків будуть колосальними від неконтрольованого розповсюдження хвороби, яка  вже має в країні масштаби пандемії.