Кілька днів підряд в соціальній мережі Facebook відбувається справжня війна, скандал розгорівся через бажання провести однією із запоріжанок благодійний вечір

Якщо причина скандалу для більшості є зрозумілою, то передумови  не до кінця розкриті. Наприкінці листопада на сторінці Дарини Дорди  з’явилося повідомлення про те, що запланований нею концерт намагаються зірвати, а тому місце проведення доведеться перенести.

Подібні концерти, за словами учасників організованих Дариною Дордою заходів, жінка проводить з певною періодичністю. Формати різні – літературні вечори, благодійні заходи, бізнес школи, презентації. Часто на своїх заходах організаторка збирає благодійну допомогу для когось чи чогось, – розповідають люди, які були гостями Дарини Дорди.

Чітко про причину так званого зриву вечора організаторка не сказала. Читачі її постів, а може навіть і власники квитків, на запланований захід, запитують, – відповідь розмита і не до кінця зрозуміла.

Детальніше про ситуацію нам розказала Олена Кравчун, вона запевняє, що знає більше, ніж інші, адже мала розмову з адміністрацією готелю, де мав відбутися захід

“Приблизно за 10 днів до запланованого Дариною Дордою вечора мені подзвонили з адміністрації Інтуристу і запитали, що я думаю про репутацію організаторки. Власники готелю, враховуючи репутацію потенційної клієнтки, стали хвилювалися за власне ім’я, бо могли стати, не усвідомлюючи цього, учасниками чергової авантюри. Я свою думку висловила, сказала що вірю чуткам про дівчину-благодійницю, бо сама свого часу стала її жертвою. Наскільки мені відомо, адміністрація готелю зайнялася цим питанням серйозно, а тому запитала думку в інших авторитетних людей. Очевидно у інших була відповідь схожа на мою. Мені відомо, що на захід планувала піти група людей, яка хотіла поставити Дарині незручні запитання, зокрема про ті кошти, які свого часу були виділені в якості благодійності, і про які “благодійниця” не відзвітувала. Міг бути ще більший скандал” – розповіда редакції Олена Кравчун.

Після, Дорині Дорді відмовили у наданні приміщення. Організаторка написала, що все одно вечір відбудеться і запросила усіх до ресторану Моніка Белучі, але і там, за словами Олени Кравучун, дівчині відмовили. Такаж ситуація склалася у кафе “Тепло”,  – запевняє наша співрозмовниця.

У соціальній мережі Facebook Дарину Дорду звинувають не лише у шахрайстві, а й причетності до смерті Сусанни Шаркової

Фактів, які б підтвердили останнє поки ніхто не оприлюднив, але на зипит у пошукових системах “Дарина Дорда”, індексуються у тому числі фото загиблої дівчини.

Приблизно раз на півроку розгоряються дебати між Дордою та її опонентами, тривають по кілька тижнів, а потім згасають. Дівчину запрошують дати прес-конференцію, показати усі документи, надати звіти по витрачанню благодійних коштів, та й зрештою, розказати яке відношення має до загиблої Сусанни. Дарина Дорда відповідає, що не проти прес-конференції, але інші уникають з нею зустрічі. Втім, варто розуміти, що прес-конференція це не формат приватних зустрічей, а бажаючих прийти і почути всю правду знайдеться вдосталь, враховуючи постійні скандали і чутки.